Ηλιακά Συστήματα


    Στον χώρο των ηλιακών συστημάτων συνεργαζόμαστε με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα. Η Calpak διαθέτει πάνω από 30 χρόνια πείρα στην μετατροπή της ηλιακής ακτινοβολίας σε θερμική ενέργεια και την παραγωγή και διάθεση καινοτόμου ηλιακού εξοπλισμού σε απαράμιλλη αναλογία τιμής και ποιότητας. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει όλους τους τύπους συλλεκτών ηλιακής ενέργειας (συλλέκτες με σωλήνες κενού αέρος, συλλέκτες χαλκού επιλεκτικού τύπου ή συλλέκτες τύπου sandwich), επιδαπέδιες δεξαμενές ζεστού νερού από 150 έως και 1000 lt, ολοκληρωμένα κεντρικά ηλιακά συστήματα για ζεστό νερό οικιακής χρήσης, θέρμανση χώρου καθώς και θερμοσιφωνικά συστήματα.
    Η εμπειρία μας από τις μελέτες και τις εγκαταστάσεις που έχουμε κατασκευάσει στον τομέα των ηλεκτρολογικών έργων εγγυάται μια άρτια τεχνική εγκατάσταση και σωστή, αποδοτική, οικονομική λειτουργία αυτής.
    Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε αναλυτικές τεχνοοικονομικές πληροφορίες σχετικά με την ιδιαιτερότητα της δική σας περίπτωσης.
    Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης σε εγκατάσταση που λειτουργεί για να δείτε από κοντά την ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας της.

     Αρχική      Η Εταιρία      Ηλεκτρικά Έργα      Φωτοβολταϊκά Συστήματα      Κλιματισμός - Εξαερισμός      Ηλιακά Συστήματα      Κατασκευή Έργων      Επικοινωνία

© Ηλεκτρο-Μηχανική 2013                         designed by arpa