Κλιματισμός - Ψύξη


    Η «ΗΛΕΚΤΡΟ-ΜΗΧΑΝΙΚΗ» αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή πάσης φύσεως εγκατάστασης κλιματισμού και ψύξης (τοπική και κεντρική). αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή πάσης φύσεως εγκαταστάσεων κλιματισμού με VRV - VRF συστήματα (τοπικές και κεντρικές) για θέρμανση και ψύξη κτιρίων Έχουμε μελετήσει και κατασκευάσει πολλές εγκαταστάσεις κλιματισμού και ψύξης σε κτίρια διαφόρων χρήσεων (γραφεία, κατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, βιομηχανίες, εμπορικά κέντρα κλπ).
    Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις "με το κλειδί στο χέρι" για κλιματισμό ή ψύξη χώρων με τη χρήση οποιασδήποτε τεχνολογίας αναλαμβάνοντας τη μελέτη και κατασκευή. Η εμπειρία μας από τις μελέτες και τις εγκαταστάσεις που έχουμε κατασκευάσει στον τομέα του κλιματισμού και της ψύξης κτιρίων εγγυάται μια άρτια τεχνική εγκατάσταση και σωστή, αποδοτική, οικονομική λειτουργία αυτής.
    Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε αναλυτικές τεχνοοικονομικές πληροφορίες σχετικά με την ιδιαιτερότητα της δική σας περίπτωσης.
    Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης σε εγκατάσταση που λειτουργεί για να δείτε από κοντά την ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας της.

     Αρχική      Η Εταιρία      Ηλεκτρικά Έργα      Φωτοβολταϊκά Συστήματα      Κλιματισμός - Εξαερισμός      Ηλιακά Συστήματα      Κατασκευή Έργων      Επικοινωνία

© Ηλεκτρο-Μηχανική 2013                         designed by arpa